RRETH NESH

Rreth Shoqata Humanitare Nepolja

Shoqata Humanitare Nepolja

Shoqata Humanitare Nepolja u themelua më 04.12.2021 në Schöftlandt të Argaut, Zvicër. Eshtë shoqatë e pavarur, jopartiake, jofetare dhe jo qeveritare e qytetarve që jetojnë në territorin e Konfederatës Zviceriane e që janë me origjinë nga Nepolja Komuna e Pejes. E drejta juridike e Shoqatës është e bazuar dhe është në përputhje me ligjet e shtetit Zviceran duke respektuar të drejtat dhe obligimet që dalin nga Neni 60ff i ZGB.

punë/detyra

Falë organizimit duhet të jetë e mundur që ne të mbajmë fshatin tonë të pastër dhe të ndihmojmë të tjerët në fshatin tonë që kanë nevojë për të. Edhe në kohë nevoje duhet të ketë ca para gati për fshatin

atë që ne e presim

Ne presim që banorët e fshatit të anëtarësohen dhe të paguajnë
anëtarësin vjetore. Falenderojmë gjithashtu sponsorët dhe njerëz të tjerë për ndihmën e tyre. Pa ndihmën tuaj kjo nuk është e mundur.

Je nga fshati Nepole?

pastaj eja dhe bëhu anëtar në Facebook.
                                    Shoqata ne Facebook

Sponsorët e shoqatës

Bëhuni sponsor dhe kompania juaj do të shfaqet këtu për 1 vit.

Krasniqi Transport INC

Gjergj (Nike) Krasniqi

Gjergji Me kompanin e ti te suksesshme transportuese është prezent ne tër Ameriken.

12th Street Grill

Vitor (Pjeter) Krasniqi

Vitori ka tri vite që ka hapur biznesin familjar në sferën e gastronomisë 12th Street Grill | Warren MI

Big Burger

Arsim (Shaban) Krasniqi

Qelsi i suksesit te ti eshte mikepritja, deshira dhe pasioni i madh per punen qe e ben!

Emri kompanis juaj

Pronari

Bëhuni sponsor dhe kompania juaj do të shfaqet këtu për 1 vit.

Bëhu edhe ti anëtar i Shoqates.

Kryesia e Shoqates

Kryesia e Shoqates Humanitare Nepolja prej 11 antarësh
Kryetar

Kryetar

Pal (Mark) Krasniqi

Kontakt: info@shoqatanepolja.com

Nenkryetar i pare

Nenkryetar i pare

Mark (Pjetrush) Krasniqi
Nenkrytar i dyt

Nenkrytar i dyt

Pran (Pal) Krasniqi
Sekretar

Sekretar

Daniel (Marjan) Krasniqi
Arkatar

Arkatar

Lon (Zef) Krasniqi
Ndihmës Arkatar

Ndihmës Arkatar

Arben (Ndou) Krasniqi
Antar

Antar

Ilir (Shaban) Krasniqi
Antar

Antar

Marjan (Prend) Krasniqi
Antar

Antar

Krist (Mark) Krasniqi
Antar

Antar

Luigj (Hil) Krasniqi
Antar (Dega Amerik)

Antar (Dega Amerik)

Gjergj (Nike) Krasniqi

Antar i kryesise dhe perfaqesues i deges se Amerikes

Antar

Antar

Mikel (Gjok) Krasniqi