Si mund të Anëtarsohem?

Ju dëshironi:
– të ndihmoni
– të bëheni antarë

Skanoni kodin QR dhe paguani direkt me aplikacionin e bankës.
Apo shkarko Çekun e Shoqatës dhe paguani në zyrën postare. Shkarko ketu

Antarsohu edhe ti për vetëm CHF 120 në vit - Faleminderit!

IBAN: CH57 0077 8217 7503 9200 1
BIC/SWIFT: LUKABCH2260A

Hum. und Kultur. Ver. Dorf Nepole
6003 Luzern


Antarsohu ne Shoqat

Klicke oder ziehe Dateien in diesen Bereich zum Hochladen. Du kannst bis zu 5 Dateien hochladen.
*Ngargo foto apo dokumenta.
*Ju lutemi zgjidhni një opsion